Report abuz

Moderators: Xempa, IronCross

Locked
fOwerz
Posts: 11

Re: Report abuz

Post by fOwerz » Sat Dec 08, 2018 6:19 pm

Eu cred ca deja s a facut din tantar armasar , puteati sa rezolvati asta si in alt fel .
Din punctul mei de vedere nici unul dintre voi nu a fost usa de biserica , dar nici in halul asta , pentru ca din cate am observat aveti ceva de impartit , sau Coreeanu ceva cu high , pentru ca de multe ori cauta cearta cu el , si spun asta pentru ca sunt on si vad , eu sunt prieten cu amandoi si nu zic nimic . Dar cred ca daca imi facea si mie asa i as fi dat ban .Pana la urma , nu ar trebui sa te plangi ca nu au fost folosite comenzi pe tine , pentru ca incercam sa mai inchidem ochii , pentru ca ne mai permitem glume si chestii de genul , dar odata ce exagerezi ,ti se spune sa il eviti , esti avertizat si continui...
Si in legatura cu playerul banat pe o durata lunga , probabil permanenta , mai mult ca sigur oricare dintre admini ar fi reactionat la fel , pentru ca a fost avertizat si de mine si de multi alti playeri sa nu mai injure , pentru ca injura incontinuu absolut tot sv . High l a avertizat si a spus sa isi ceara scuze , moment in care a inceput sa injure din nou . Normal ca omu ala ia ban , se vede ca nu este un om cu care sa te poti juca si relaxa pe un server , pe care in principal daca se aude o injuratura incepe toata lumea , mie mi s a parut ca nu a procedat gresit , dând astfel si un exemplu pentru alti playeri care obisnuiesc sa injure playeri si adminii.
Dupa asta high a zis ca i a dat ban pentru ca m a injurat pe mine , faza a fost ca se juca fratimiu si mi a zis sa intru pe sv ca l a injurat cineva , numai ca dupa cum probabil ati vazut nu mai am acel cont , si i am dat mesaj pe steam lu' high ca e unu care injura , m am pus la pc sa vad cine e , a intrat high si dupa multe alte injuraturi eu i am spus pe privat sa ii dea permanent , pentru ca omu ala e terminat pe viata , probabil de aia il tot critica Coreeanu pe high ca i a luat vreo 45 de secude sa ii dea ban . Si de aici a inceput iar un "conflict" ca nu stie sa isi faca treaba si tot felul de comentarii de genul , pentru ca chiar se vede ca tot cauta motiv de cearta , sau il provoca . Toti am observat asta .
Si pana la urma nu face nimeni abuz , toti adminii incearca sa faca sv un loc in care sa stai de placere , fara sa existe conflicte intre playeri , mie nu mi se pare ca banarea unor oameni care efectiv cauta scandal sau chestii de genul se numeste abuz .
Cred ca am scris destul , Pace !

User avatar
StefaNNN  
Posts: 39

Post by StefaNNN » Sat Dec 08, 2018 6:30 pm

Contra! Din punctul meu de vedere chiar ai meritat ban-ul respectiv. Nu stiu de cat timp esti pe server sau ce relati ai tu cu high dar comportamentul tau lasa de dorit. Am fost martor la multe faze facute de tine in care te credeai superior adminilor sau celorlalti playeri . Aceasta reclamatie nu isi are rostul. Da dovada de maturitate si rezolvati problemele cu high .
Image

Coreeanu
Posts: 4

Post by Coreeanu » Sat Dec 08, 2018 6:46 pm

De ce nu am primit ban cand am facut scandal si am primit cand am scris ca vreau ilegalizarea prostilor, serios acum, si nu numai pentru un ban am facut reportul asta, mai sunt si cateva poze care nu au nici o treaba cu banul.
La faza cu banul ala era minutul 12 cand a intrat pe server si minutu 8 cand a primit banul.
In ultimul timp nu l-am bagat in seama deloc si tot eu caut cearta...

Nu inteleg cum esti martor cand eu abea te vad pe server. Toti spuneti ca eu sunt vinovat da unu nu vine cu o poza in care arata ca eu am injurat.
Sa zicem ca eu spun ca nu e adevarat ce tot scrieti voi aici, cum imi puteti arata o dovada in care eu va injur sau ma cred superior impotriva adminilor si playerilor ............

User avatar
high SHOOT
Posts: 24
Location: Pitești

Post by high SHOOT » Sat Dec 08, 2018 7:18 pm

Iar te crezi superior... Ai făcut niște poze...pardon... Ai vânt... Ma rog... Nu stau sa fac poze la orice... Tot serverul știe despre conflictul nostru(dacă ii pot spune asa) eu unu îmi cer scuze pentru ban și pentru tot.

Eu am încercat sa fiu om cu tine... Tu te bagai cu mine în seama.. Dar ma rog... Eu zic sa lasăm tot circul asta deoparte... Oricum toți admini te cunosc(adică ce faci pe server... Și cum vorbești cu jucătorii/adminii)... Dacă ești om cu mine sunt om cu tine... Oricum... Toată chestia asta trebuie sa aibe un sfârșit... Acum vedem cum se sfârșește

Ilusion
Site Admin
Posts: 47

Post by Ilusion » Sat Dec 08, 2018 8:43 pm

coreeanu, daca vezi ca un admin greseste, ii faci direct reclamatie, nu te certi cu el.
tc.

Locked