Re: Cerere Unban

#11
[/quote]

STEAM_1:0:135827120 Asa arata un steam id, cauta l pe al tau. cea mai usoara metoda intri intr un meci indiferent ce e , server deathmatch etc scrii "status" in consola si l gasesti
[/quote]
Da , imi pare rau , dar nu cred ca conteaza asa mult , pe viitor o sa stiu , multumesc frumos :D

Re: Cerere Unban

#12
akashi wrote:
Fri Sep 04, 2020 7:04 pm
Astept sa vad doveziile banului sa pot da un raspuns, oricum e doar o zi ban deci va trece pana se rezolva cu cererea asta.
Hujo nu mai intra pe server sa spui " uitati va la cererea de unban a lu x"
Da bro , nu ma deranjeaza deloc ca o sa stau 1 zi fara sau ca e doar o zi , ma deranjeaza banul aiurea mai mult , avand in vedere cele spuse de tine :"Hujo nu mai intra pe server sa spui " uitati va la cererea de unban a lu x" , pot zice doar ca m-am lamurit si cu hujo , si eu sper ca ilusion sa iei o decizie dreapta in legatura cu tot ce s-a intamplat :)

Re: Cerere Unban

#13
"6. Pentru raportarea unui admin, se recomanda folosirea forumului , sectiunea Reclamatii."

Chiar daca nu am fost pe server cand acest eveniment s-a petrecut, conform regulamentului, daca ai ceva de spus cu privire la vreun abuz al adminului sau alte nedreptati ale acestuia postezi pe forum, nu trebuie sa te plangi in continuare pe server utilizand chat-ul sau voicechat-ul. Gata i-ai facut reclamatie, asteapta decizia finala legata de aceasta problema. Din cate am inteles, banul nu a fost acordat deoarece "i-ai facut reclamatie unui admin", ci pentru toxicitate si aroganta. Din cate am observat, chiar si dupa realizarea reclamatiei cautai cearta pe server cu Ghitanu. Ai fost banat pentru ca te luai in gura cu adminii (Ghitan) si erai arogant.

Banul este de 1 zi, trece repede. Nu vad rostul acestei cereri de unban
Aceasta sectiune este strict destinata cererilor de unban. Daca doresti sa mai faci o reclamatie, te asteptam pe sectiunea reclamatii cu un nou topic.
cron